Cambridge Exams

Exàmens de Cambridge per a nens i nenes de primària

Els exàmens Cambridge English Young Learners són el primer pas en l'aprenentatge de l'anglès i motiven els alumnes perquè aprenguin aquesta llengua.


Aquestes proves han estat dissenyades perquè resultin divertides i motivadores per encaminar-los cap a un futur millor.

Per què fer un examen de Young Learners?

Hi ha diverses raons per fer un examen d'aquest tipus, però entre les més importants es troben les següents:


 • Es tracta d'aconseguir que els petits millorin el seu anglès pas a pas. Aquests exàmens han estat dissenyats per motivar els nens i infondre'ls confiança quan parlen anglès.

 • Ajuda els alumnes a adquirir confiança a l’hora de parlar en anglès, perquè els exàmens Cambridge English Young Learners abasten les quatre destreses lingüístiques: comprensió i expressió oral i comprensió i expressió escrita.

 • Motivem els nens premiant els seus progressos. Amb Cambridge English Young Learners no hi ha suspesos. Tots els nens reben un certificat de Cambridge English en reconeixement pel seu treball.

 • Els exàmens són el primer pas i actuen com a formació cap a futures qualificacions com ara el First Certificate (B2), el nivell requerit a la universitat.Els nivells de Young Learners


En aquesta categoria hi ha 3 nivells d'exàmens divertits i motivadors dirigits a nens d’entre 7 i 12 anys.

Es tracta de:

Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers, que permeten a l'alumne seguir un camí marcat per progressar en l'aprenentatge de l'anglès.

Pre A1 Starters

Es tracta del primer examen dins de la gamma de Young Learners. Pel que fa a les seves característiques, és una prova divertida que ajuda els petits a fer els primers passos en l'aprenentatge de l'anglès.


L'examen consta de 3 parts:

 • Listening

 • Reading/writing

 • Speaking

A1 Movers

A1 Movers és la segona prova d'aquesta gamma. Es tracta d'un examen basat en activitats amb múltiples opcions, fet que incentiva l'aprenentatge dels nens.


L'examen consta de 3 parts:

 • Listening

 • Reading/writing

 • Speaking

A2 Flyers

Aquesta és l'última prova creada per als petits. Aquests exàmens enforteixen la confiança dels alumnes de primària i senten les bases del seu futur èxit en la llengua anglesa.

A2 Flyers acosta els candidats cap als exàmens de nivell superior.


L'examen consta de 3 parts:

 • Listening

 • Reading/writing

 • Speaking

Preguntes freqüents


Els exàmens són obligatoris?

No. Els exàmens són opcionals pels alumnes a partir de 3r. de primària. La professora d’anglès decidirà el nivell de cada alumne/a.


On es fan els exàmens?

Els exàmens tindran lloc a l'Escola Sant Jordi el dimecres 29 de juny de 2022. Es fan a través del Centre d'Exàmens Girona.


Han de fer classes extres?

Hi haurà classes de preparació pels exàmens el dilluns 27 de juny i el dimarts 28 de juny. Els alumnes tindran accés a materials de preparació.


Què passa si el meu fill no vol fer l'examen?

Cap problema. Tots els alumnes faran el mateix treball a la classe d’anglès.


Quant costen els exàmens?

Starters: 60 euros

Movers: 62 euros

Flyers: 64 euros


Aquest és el cost de l'examen, no s'incrementa per la preparació ni els materials.


Fins quan puc inscriure el meu fill/a?

Primer, haureu de completar aquest formulari i, a continuació, us indicarem quin és l’examen adequat al nivell del vostre fill. Després, us enviarem instruccions per completar la inscripció i el pagament.


Les inscripcions i el pagament s’han de fer efectius abans del dia 6 de Maig de 2022.